Bones:
Després d’un any de molt bones excursions i d’haver assolit per molts dels meus companys la Pica d’Estats ( el nostre primer tres mil), arriba el final de temporada i el dinar de cloenda.
I després d’una bona temporada el millor és acabar amb un bon dinar.
Es va decidir que un bon lloc per acabar la temporada seria Rupit i crec que realment vàrem encertar.
Sortirem de Llinars a les nou del matí, arribarem a Rupit i començarem a caminar cap a l’església de Santa Magdalena, l’església del s. XVII està situada en un lloc amb una vista privilegiada sobre Rupit, aquí esmorzarem. I seguirem caminant per agafar un camí a prop del riu, un camí molt fresquet fins arribar al Salt de Sallent, el salt té una caiguda de 80 metres i quan porta molta aigua és espectacular. Nosaltres no el trobarem gaire sobrat d’aigua. D’aquí tornarem per un altre camí des del qual podrem veure la cinglera de Collsacabra. I tornarem cap a Rupit, passant per l’altre costat del riu on hi ha unes roques espectaculars i arribarem al pont penjat.
Farem una passejada d’unes tres hores per agafar gana.
Anirem a dinar a una fonda de Rupit, on ja tenim encarregat el dinar, un menú que fan els diumenges, i la veritat és que està molt bo i els postres espectaculars.
Quan acabem de dinar ja serà una mica tard i ens tocarà anar cap a casa, però abans anirem a comprar coca d’una pastisseria de Rupit que la fan boníssima.
I aquí acabem una temporada, per mi molt guay, esperem que la propera sigui igual o millor.
Ah!!! També tenim dos membres nous a la secció el Biel i la Meritxell , el futur ¡¡¡¡¡¡.
Una forta abraçada a tots.
I la comissió d’aquesta cloenda: Rosa, Carme, Montse i Pili.
Escrit de Susi Ruvira.
Després d’un any de molt bones excursions i d’haver assolit per molts dels meus companys la Pica d’Estats ( el nostre primer tres mil), arriba el final de temporada i el dinar de cloenda.
I després d’una bona temporada el millor és acabar amb un bon dinar.
Es va decidir que un bon lloc per acabar la temporada seria Rupit i crec que realment vàrem encertar.
Sortirem de Llinars a les nou del matí, arribarem a Rupit i començarem a caminar cap a l’església de Santa Magdalena, l’església del s. XVII està situada en un lloc amb una vista privilegiada sobre Rupit, aquí esmorzarem. I seguirem caminant per agafar un camí a prop del riu, un camí molt fresquet fins arribar al Salt de Sallent, el salt té una caiguda de 80 metres i quan porta molta aigua és espectacular. Nosaltres no el trobarem gaire sobrat d’aigua. D’aquí tornarem per un altre camí des del qual podrem veure la cinglera de Collsacabra. I tornarem cap a Rupit, passant per l’altre costat del riu on hi ha unes roques espectaculars i arribarem al pont penjat.
Farem una passejada d’unes tres hores per agafar gana.
Anirem a dinar a una fonda de Rupit, on ja tenim encarregat el dinar, un menú que fan els diumenges, i la veritat és que està molt bo i els postres espectaculars.
Quan acabem de dinar ja serà una mica tard i ens tocarà anar cap a casa, però abans anirem a comprar coca d’una pastisseria de Rupit que la fan boníssima.
I aquí acabem una temporada, per mi molt guay, esperem que la propera sigui igual o millor.
Ah!!! També tenim dos membres nous a la secció el Biel i la Meritxell , el futur ¡¡¡¡¡¡.
Una forta abraçada a tots.
I la comissió d’aquesta cloenda: Rosa, Carme, Montse i Pili.
Escrit de Susi Ruvira.