PROPERA ACTIVITAT


...... Propera sortida: ........... 20 d' Octubre 2019, ...........

divendres, 27 de juliol del 2012

Conduir per França, en cotxe, UP!!!!

Ara quan anem a la galia a fer muntanya,  no podrem beure ni "Cognac" ni "Champagne", sols aigua de  "Evian".

La DGT ha recordat avui a qui vagin a viatjar a França durant aquestes vacances que no s'oblidin de dur el seu medidor de alcoholemia portàtil, imprescindible des del passat 1 de juliol.

L' "etilómetro" homologat que pot comprar-se en gasolineres, farmàcies o grans superfícies, és un element imprescindible per a poder circular per les carreteres gal·les aquest estiu i avui s'ha encarregat de recordar-nos la Direcció general de Tràfic. De totes maneres i malgrat que la mesura ha entrat en vigor el 1 de juliol, les autoritats gal·les han anunciat que la infracció no es denunciarà fins al 1 de novembre de 2012. En aquest període de transició, els agents recordaran aquesta obligació als conductors que encara no la compleixen i passat aquest temps, el conductor que viatgi sense l'etilómetro podrà ser sancionat amb una multa de 11 euros, podent-se incrementar fins als 33 euros en cas d'impagament. 

La norma s'aplica tant a francesos com als estrangers que circulin per territori francès i és extensible a tots els vehicles, motos incloses.

Informació facilitada per La DGT.
Mes informació a  www.dgt.es   nota de premsa.