PROPERA ACTIVITAT


...... Propera sortida: ........... 20 d' Octubre 2019, ...........

diumenge, 3 de febrer del 2019

50a Flama de la Llengua Catalana 2019


Benvolgudes sòcies / benvolguts socis,

Del 17 al 24 de febrer es farà la 50a edició de la Flama de la Llengua Catalana, que anirà des de Prada del Conflent fins a Montserrat. El recorregut es fa per etapes i les entitats excursionistes dels vallesos s’encarregaran de la de la Gleva a Moià, que es farà el 21 de febrer. Com no podia ser d’altra manera, el Centre Excursionista de Llinars s’ha afegit.
Si hi ha algun soci o sòcia interessat a participar en aquesta etapa, es pot posar en contacte amb el CELLV.    📧cellv@cellv.cat 
Des de Llinars s’ha d’anar a la Gleva. La trobada serà a dos quarts de 7 del matí en el Parc de les Prumeres (pavelló d’hoquei), per anar en cotxe fins el punt de sortida. Des de la Gleva, l’etapa passarà per Sant Bartomeu del Grau, Can Franquesa i Fontanelles, per acabar a Moià. L’hora prevista d’arribada és les 7 de la tarda, després d’haver recorregut gairebé 44 quilòmetres.
La dificultat és mitjana i el recorregut està pensat per a practicants habituals d’excursionisme, amb l’habilitat  necessària per vèncer els obstacles del camí. Es recomana portar calçat adequat preferiblement de canya alta, roba d’abric, paravent, gorro, guants, protecció solar, frontal, llicència federativa, aigua i esmorzar i dinar.
Adjunten les dades de l’etapa. 👈